Servicii de recrutare personal din Nepal – muncitori calificați și necalificați

Recrutare personal pentru HoReCa - Forță de muncă din Nepal

În domeniul HoReCa, muncitorii din Nepal sunt flexibili în desfășurarea programului de lucru și dau dovadă de adaptabilitate și focusare pe obiective și rezultate constructive. Ei sunt serioși și foarte atenți la detalii. Totodată, nepalezii interacționează cu oamenii foarte bine. Angajatorii care au beneficiat de ajutorul companiei noastre în formarea echipei sale, îi caracterizează pe muncitorii din Nepal ca fiind rezistenți la stres și la condițiile de muncă astfel că lucrează foarte eficient în următoarele poziții: ospătari, barmani , ajutori de bucătar, patiseri, spălători de vase, bucătari. Așadar, investitorii din România au încredere în experiența lor când vine vorba de munca pe care o prestează.

Recrutare personal Nepal pentru munca în Agricultură

În domeniul agriculturii, muncitorii nepalezi manifestă calități bune de organizare, disciplină și hărnicie. Sunt potriviți pentru activități în aer liber în cele mai diverse locuri și condiții. Angajatorii români apelează la WORK FORCE 1 pentru a aduce personal nepalez în cel mai scurt timp, pentru lucru în agricultură sau îngrijirea de animale. Compania noastră poate recruta muncitori cu experiență, care au dovedit că sunt serioși și care lucrează foarte bine sub presiune. Noi vă asigurăm că au spirit de răspundere și dovedesc loialitate și respect.

Servicii de recrutare muncitori nepalezi - Forta de munca în Construcții

În domeniul construcțiilor, muncitorii din Nepal sunt cea mai bună alternativă datorită experienței pe care o posedă în acest domeniu. Sunt dinamici și ambițioși, pricepuți în întreținerea și repararea terenului și a drumurilor, executarea lucrărilor de construcție principale și de finisare a clădirilor. De asemenea, nepalezii realizează operațiuni manuale precum aprovizionarea cu materiale, participă la săpături, nivelări, lucrări de depanare și trasare a terenului, pregătesc materialul, toarnă betonul și, în final, răspund de calitatea construcției și menținerea ordinii pe șantier. Vă oferim posibilitatea de a vă forma o întreagă echipă din lucrători din Nepal, prin furnizarea de servicii de selecție a acestora.

Recrutare muncitori Nepal în Producție

Când vine vorba de găsirea de personal pentru producție, mulți angajatori din țară se confruntă cu o lipsă de candidați potriviți. Recrutarea de personal din Nepal pentru producție poate fi o soluție eficientă și rentabilă. 

Există multe beneficii ale recrutării de personal din Nepal pentru producție, inclusiv costurile reduse și calitatea ridicată a muncii. De asemenea, personalul din Nepal este cunoscut pentru angajamentul lor față de munca pe care o prestează și pentru capacitatea lor de a îndeplini sarcini într-un mod eficient. Aceștia au diferite grade de calificare, pornind de la personal necalificat către semicalificat, calificat și profesionist.

Agenția noastră furnizează servicii de recrutare a muncitorilor care își caută un loc de muncă și care au abilități numeroase pentru a vă ajuta să ajungeți la succesul mult dorit în cadrul companiei dumneavoastră.

Muncitorii din Nepal au experiență în lucrul în condiții climatice nefavorabile

Muncitorii nepalezi sunt extrem de loiali angajatorilor și dedicați îndatoririlor lor

Vârsta personalului nepalez selectat este cuprinsă între 25-40 ani

Muncitorii Nepalezi au o adaptabilitate crescută la toate culturile

Muncitorii Nepalezi sunt mai ușor de asimilat în societate și în companie

Sunt mai rentabili și costurile de angajare sunt mai mici comparativ cu alte țări exportatoare de forță de muncă

Contactează-ne!
Apelați-ne pentru o ofertă, ajutor sau pentru a vă alătura echipei.

Locație:

Bucuresti

phone whatsapp.svg