Recrutare muncitori din Republica Moldova

Personal din Republica Moldova pentru HoReCa

Competenți și sârguincioși, muncitorii din Republica Moldova sunt de neînlocuit pentru domeniul HoReCa. Sunt bine instruiți pentru diferite domenii de activitate din restaurante, hoteluri, cafenele, localuri pe litoralul mării și sunt adaptați pentru sarcini în aer liber și obișnuiți pentru condiții de muncă grele. Companiile care au beneficiat de ajutorul nostru în formarea echipei caracterizează muncitorii din R. Moldova ca fiind creativi, harnici, cu dorință constantă de autodepășire. Fiind loiali și responsabili, ei vă garantează succesul companiei dumneavoastră.

Echipa noastră de recrutare are experiență în găsirea candidaților potriviți pentru nevoile specifice ale fiecărui client. De la bucătari și ospătari, la barmani și personal de curățenie, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți personalul potrivit pentru posturi vacante în afacerea dvs. din HoReCa.

Recrutare personal din Republica Moldova pentru Agricultură

Republica Moldova se caracterizează printr-o populație tânără care intră rapid pe piața muncii, iar astfel, pe măsură ce generațiile mai în vârstă se pensionează, există o aprovizionare continuă cu forță de muncă tânără pentru sectorul agricol.

În domeniul agriculturii, muncitorii din Republica Moldova manifestă calități bune de organizare, disciplină și hărnicie. Sunt potriviți pentru activități în aer liber în cele mai diverse locuri și condiții. Numeroși angajatori români apelează îndeosebi de des la WORK FORCE 1 pentru a aduce personal din Republica Moldova în cel mai scurt timp, ca forță de muncă în agricultură sau în îngrijirea de animale. Compania noastra oferă servicii de recrutare de muncitori cu experiență, care sunt serioși, cu spirit de răspundere și care dovedesc loialitate și respect.

Recrutare personal din Republica Moldova pentru Construcții

Muncitorii din Republica Moldova sunt adaptați la lucrul în domeniul construcțiilor pe șantier, unde sunt condiții de vreme schimbătoare, în mediu cu praf și materiale de construcții de diferit tip. Aceștia sunt responsabili și bine pregătiți pentru realizarea calitativă a lucrului. Se descurcă cu toate normele de muncă și toate sarcinile de serviciu care decurg din postul deținut și sunt pricepuți să mențină în stare bună uneltele și echipamentul din dotare în timpul desfășurării activității. Sunt o alegere  perfectă în domeniul construcțiilor pentru afacerea dumneavoastră.

Recrutare personal din Republica Moldova pentru Producție industrială

Lucratorii din Republica Moldova au diferite grade de calificare, pornind de la personal necalificat către semicalificat, calificat și profesionist. Astfel, ne putem adapta criteriilor companiei dvs. Muncitorii din această țară sunt persoane harnice, muncitoare și obisnuite cu conditii grele când vine vorba de un loc de muncă. Angajând acești muncitori în compania dumneavoastră, veți ajunge la succes în cel mai scurt timp.

Echipa noastră de recrutare are o vastă rețea de candidați talentați și calificați în toate domeniile de producție, inclusiv producția de bunuri de larg consum, producția de componente industriale și producția de utilaje și echipamente. Suntem specializați în găsirea candidaților potriviți, care să se potrivească nevoilor specifice ale fiecărui client.

Muncitorii din Republica Moldova cunosc limba română

Vârsta medie a muncitorului din Republica Moldova este cuprinsă între 25-40 ani

Muncitorii moldoveni sunt persoane dedicate job-ului

Muncitorii moldoveni au experiență internațională de lucru

Moldovenii au un aspect fizic plăcut si grad ridicat de adaptabilitate la condițiile de trai și de muncă ale țării noastre

Sunt extrem de loiali angajatorilor și dedicați îndatoririlor lor

Contactează-ne!
Apelați-ne pentru o ofertă, ajutor sau pentru a vă alătura echipei.

Locație:

Bucuresti

phone whatsapp.svg